Kahve falında diş görmek

Kahve falında diş görmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, sorunların günden güne artacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında diş gördüyseniz:

  • Tavrınız sert oluyor bence biraz yumuşatın.

Kahve falında dişlerin düzeldiğini görmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında diş hekimliği kazanmak çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında diş fırçası aldığını görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine inanılır.

Kahve falında yanlış diş çektirmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında plastik diş görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alt dişlerinin düştüğünü görmek şifa göreceğine, mal ve para biriktireceğine delalet eder.

Kahve falında diş ağrısını görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında takma altın diş görmek hasta ve zor geçireceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir