AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne elinden yemek yemek

Kahve falında anne elinden yemek yemek

Kahve falında anne elinden yemek yemek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, karlı işlere gireceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne elinden yemek yemek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz durumunda ileride pişmanlık duyacağınız sözler söyleyebilirsiniz.

Kahve falında anne elinden yemek yemek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş annenin elinden tutmak vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında annenin elinden tutmak düzeninin bozulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin elinden su içmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, yeni bir ev alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne elinden tutmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne elinden su içmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin elinden birşey yemek maddi olarak büyük getirisi olacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin elinden yemek yemek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir