Kahve falında diş damağı görmek

Kahve falında diş damağı görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında diş damağı gördüyseniz:

  • Eski problemleri çözmeniz daha iyi bir yaşam tarzı doğurabilecek yoldan ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında diş damağı görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında damakta diş görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında damak diş takmak atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında damağında diş çıktığını görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında damağında diş görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında damaklı diş görmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında damakta diş çıktığını görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işaret eder.

Kahve falında damak şişmesi görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir