AnaSayfa / Genel / Kahve falında damaklı diş görmek

Kahve falında damaklı diş görmek

Kahve falında damaklı diş görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine delalet eder.

Kahve falında damaklı diş gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen kişilerin şikayetleri sizinkilerden daha az sayıda veya daha önemsiz olabilir.

Kahve falında damaklı diş görmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, bebek sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damak diş takmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damakta diş görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, yeni siparişler alacağına işarettir.

Kahve falında damakta diş çıktığını görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında damağında diş çıktığını görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, eskileri yâd edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında damağında diş görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında diş damağı görmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine yorulur.

Kahve falında dabbetülarz görmek makbul olan şeylere, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir