AnaSayfa / Genel / Kahve falında damakta diş görmek

Kahve falında damakta diş görmek

Kahve falında damakta diş görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kazancın sürekli artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında damakta diş gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız bir şey hakkında fikir beyan etmemek veya ölçülü konuşmak için çok çaba sarf edebilirsiniz.

Kahve falında damakta diş görmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında damakta diş çıktığını görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında damağında diş görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş damağı görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında damak diş takmak işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damaklı diş görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine yorulur.

Kahve falında damağında diş çıktığını görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dabbe görmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir