Kahve falında anne bebek görmek

Kahve falında anne bebek görmek herkes tarafından saygı göreceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, gelişim içine gireceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne bebek gördüyseniz:

  • Açığa çıkan şeyleri dikkatle dinlemelisiniz.

Kahve falında annenin bebeğini emzirdiğini görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annemin bebek emzirdiğini görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına işarettir.

Kahve falında annenin kucağında bebek görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında annesiz bebek emzirmek pişman olacağı şeyler yapacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında anne karnında bebek eli görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında annesinin bebeği olduğunu görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işarettir.

Kahve falında bebek ve annesini görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bebeğine annelik yapmak yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir