AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilimlenmiş meyve görmek

Kahve falında dilimlenmiş meyve görmek

Kahve falında dilimlenmiş meyve görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında dilimlenmiş meyve gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmanız durumunda keyifli aktiviteler söz konusu olabilir.

Kahve falında dilimlenmiş meyve görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, parasını ve işini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında dilimlenmiş elma görmek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş balkabağı görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında dilimlenmiş portakal yemek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına rivayet eder.

Kahve falında saat dilimi görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pasta dilimleri görmek sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, mutluluktan havalara uçacağına işarettir.

Kahve falında ekmek dilimi görmek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında dilimlenmiş balık görmek helal rızka sahip olunacağına, yeni şeyler deneneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir