AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilenciye ekmek vermek

Kahve falında dilenciye ekmek vermek

Kahve falında dilenciye ekmek vermek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine işarettir.

Kahve falında dilenciye ekmek vermek gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız için çok iyi olacak.

Kahve falında dilenciye ekmek vermek mevki kaybına uğrayacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını dilenci olarak görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, en tepkedeki kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında dilenci kadın görmek şansının kendinden yana olacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında dilenciye yardım etmek kişinin malını kaybedebileceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında erkek dilenci görmek sevap işleyeceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına inanılır.

Kahve falında dilenciyi kovmak neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını dilenci görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir dilenci görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir