AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını dilenci görmek

Kahve falında arkadaşını dilenci görmek

Kahve falında arkadaşını dilenci görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, o kapıyı kapatacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını dilenci gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizden tam olarak ne beklediği konusunda kafa karışıklıklarınız varsa, olaylar netleşmeye başlıyor.

Kahve falında arkadaşını dilenci görmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını dilenci olarak görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilenciyle kavga etmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dilenci çingene görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine delalettir.

Kahve falında dilenci kovalamak aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına delalettir.

Kahve falında kendini dilenci olarak görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dilenci dövmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir dilenciye para vermek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir