AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilenci dövmek

Kahve falında dilenci dövmek

Kahve falında dilenci dövmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, rahata kavuşmaya, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, destek göreceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilenci dövmek gördüyseniz:

  • Bazı konular tekrar edebilir.

Kahve falında dilenci dövmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, işlerinin istediği gibi olacağına işarettir.

Kahve falında kendini dilenci görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, elindekileri kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını dilenci olarak görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında dilenciyle kavga etmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına inanılır.

Kahve falında dilenci çingene görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dilenci görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilenciye demir para vermek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında dilenciye yardım etmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir