AnaSayfa / Genel / Kahve falında acı yedirmek

Kahve falında acı yedirmek

Kahve falında acı yedirmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında acı yedirmek gördüyseniz:

  • Size normal gelen şeylerin çevreniz tarafından nasıl karşılanacağını da düşünmelisiniz.

Kahve falında acı yedirmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında acı yediğini görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölen birinin acı çektiğini görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında acı hissetmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında acı görmek karar vermekte güçlük çekeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında acı çekerek doğum yapmak alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine işaret eder.

Kahve falında kurutulmuş acı biber görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında acık elbise giymek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, zarar etmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir