AnaSayfa / Genel / Kahve falında dil çıkaran birini görmek

Kahve falında dil çıkaran birini görmek

Kahve falında dil çıkaran birini görmek ona göre davranacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında dil çıkaran birini gördüyseniz:

  • Eski arkadaş, amaç veya hobilerinizi hatırlayabilir, ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında yılanın dilini çıkardığını görmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin dil çıkardığını görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında birine dil çıkardığını görmek aile bireylerinin arasının açılacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dil çıkartmak cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında dil çıkaran birini görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, toparlanacağına delalettir.

Kahve falında kalbinin çıkarıldığını görmek korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına işarettir.

Kahve falında gözünün çıkarıldığını görmek eşler arasına kara kedi gireceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil balgam çıkartmak çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir