AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babasının öldüğünü görmek

Kahve falında anne babasının öldüğünü görmek

Kahve falında anne babasının öldüğünü görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, el üstünde tutulacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına yorulur.

Kahve falında anne babasının öldüğünü gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen kişilere aldırmayın.

Kahve falında annenin ve babanın öldüğünü görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında anne ve babanın öldüğünü görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalet eder.

Kahve falında anne babayı öldürmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinin ve babasının öldüğünü görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve babasını öldüğünü görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında babasının annesini öldürdüğünü görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, saygısını toplayacağına işarettir.

Kahve falında anne baba öldüğünü görmek artık kötü günler yaşamayacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında anne babayı öldü görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir