Kahve falında dikdörtgen şekli görmek

Kahve falında dikdörtgen şekli görmek iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, çok zor günler yaşayacağına, sevinçli haberler geleceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dikdörtgen şekli gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da zik zaklı durumlarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında dikdörtgen şekli görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dikdörtgen masa görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dikdörtgen ayna görmek şansının kendinden yana olacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına inanılır.

Kahve falında dikdörtgen görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına işarettir.

Kahve falında saç şeklinin değiştiğini görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kalp şeklinde çikolata görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan şeklinde bulut görmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kelebek şekli görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir