AnaSayfa / Genel / Kahve falında deveyi kesmek

Kahve falında deveyi kesmek

Kahve falında deveyi kesmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deveyi kesmek gördüyseniz:

  • Dost çevrenizde aranılıyorsunuz.

Kahve falında deveyi kesmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deve kesmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına yorulur.

Kahve falında devekuşu kesmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında deve eti kesmek ağız tadının yerinde kalacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz deve kesmek iş kaybı yaşanacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına inanılır.

Kahve falında kahve falında deve görmek ağzının tadının bozulacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında deve gezdirmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deveyle konuşmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir