AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtar sahibi olmak

Kahve falında anahtar sahibi olmak

Kahve falında anahtar sahibi olmak dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında anahtar sahibi olmak gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki değişiklikler sizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında anahtar sahibi olmak güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ata sahip olmak hobilerine eğileceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ikiz bebeğe sahip olmak iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine işaret eder.

Kahve falında mağaza sahibi olduğunu görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı arabaya sahip olmak yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek sahibi olduğunu görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine işarettir.

Kahve falında sahipsiz ayakkabı görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine delalet eder.

Kahve falında yerde para bulup sahibine vermek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir