AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin öldüğünü görmek

Kahve falında devenin öldüğünü görmek

Kahve falında devenin öldüğünü görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, aile hayatında sevinileceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, huzuru yakalayacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devenin öldüğünü gördüyseniz:

  • İlgi alanınıza giren konulardaki planlarınızda bazı değişiklikler ya da iniş çıkışlar yaşanabilir.

Kahve falında deve kuşu öldürmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devenin öldüğünü görmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında deve öldürmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deveye yemek yedirmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, işlerinin yarıda kalacağına delalettir.

Kahve falında deve üstünde olmak büyük ses getirecek işlere girileceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine işaret eder.

Kahve falında üç deve görmek kötü haberler alınacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında deve ve fil görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok deve görmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir