AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin kovaladığını görmek

Kahve falında devenin kovaladığını görmek

Kahve falında devenin kovaladığını görmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, fenalıkta bulunmaya, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, rahatlık içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devenin kovaladığını gördüyseniz:

  • Israrlar soncunda bir toplantıya iştirak etmeniz gerekebilir.

Kahve falında deve kovalamak hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında devenin kovaladığını görmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına alamet eder.

Kahve falında beyaz köpek kovalamak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, işlerinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde fare kovalamak kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalettir.

Kahve falında cinleri kovalamak rahat bir hayata başlayacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında ördek kovalamak bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında horoz kovalamak iş hayatında iniş yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında balıkların kovaladığını görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir