AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin çöktüğünü görmek

Kahve falında devenin çöktüğünü görmek

Kahve falında devenin çöktüğünü görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devenin çöktüğünü gördüyseniz:

  • Hemen öyle mahkemelik olma durumlarını da düşünmeyin.

Kahve falında devenin oturduğunu görmek dertlerinin artacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah deve görmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında deve kuşu yumurtası toplamak sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına alamet eder.

Kahve falında derisi yüzülmüş deve görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deve kestiğini görmek her şeyin ters gideceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çölde deveye binmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deve tarafından ısırılmak çok iyi mevkilere geleceğine, sağlığının yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında deve sesi duymak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir