AnaSayfa / Genel / Kahve falında deveden kaçmak

Kahve falında deveden kaçmak

Kahve falında deveden kaçmak yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine işarettir.

Kahve falında deveden kaçmak gördüyseniz:

  • Yeni maddi düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Kahve falında deve kuşundan kaçmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, rütbe alacağına alamet eder.

Kahve falında deveden kaçmak hastalıkların uzak duracağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz deveye binmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında deve kesilmesi görmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına inanılır.

Kahve falında deveye hendek atlatmak çok büyük bir mutluluk duyacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına yorulur.

Kahve falında iri deve görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında deniz ve deve görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında deve üstünde görmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir