AnaSayfa / Genel / Kahve falında devamlı su içmek

Kahve falında devamlı su içmek

Kahve falında devamlı su içmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, onu yalnız bırakmayacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında devamlı su içmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaşanan aksiliklerin, ertelemelerin veya gecikmelerin geçerli nedenleri olabilir.

Kahve falında devamlı su içmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine işarettir.

Kahve falında devamlı su görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine alamet eder.

Kahve falında devamlı birini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devamlı dua okumak elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında devamlı yılan görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında devamlı sevdiğini görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, övgü dolu sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devamsızlık yapmak birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına tabir olunur.

Kahve falında devamlı bebek görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir