AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev fare görmek

Kahve falında dev fare görmek

Kahve falında dev fare görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, moral bozukluğu yaşanacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dev fare gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çekinmeden ortaya koyabilirseniz, son derece başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında dev fare görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dev yılan görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına delalet eder.

Kahve falında kendini dev gibi görmek başarılı adımlar atacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına işarettir.

Kahve falında dev sinek görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında dev örümcek öldürmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına işarettir.

Kahve falında dev piton yılanı görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına tabir olunur.

Kahve falında dev kurbağa görmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dev dalgalardan kurtulmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir