AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ayı görmek

Kahve falında anne ayı görmek

Kahve falında anne ayı görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne ayı gördüyseniz:

  • Aile veya duygusal ilişkilerinizle ilgili bir mutluluk yaşamanız, birlikte bir yerde eğlenmeniz mümkündür.

Kahve falında anne ayı görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayı saldırısı görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru ayı görmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, kazancın artacağına tabir olunur.

Kahve falında oynayan ayı görmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında domuz ve ayı görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, malını ve parasını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayı yavrusundan kaçmak fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında ayı elinde tutmak işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına yorulur.

Kahve falında ayı pençesi görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir