AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri ceket satmak

Kahve falında deri ceket satmak

Kahve falında deri ceket satmak yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına tabir olunur.

Kahve falında deri ceket satmak gördüyseniz:

  • Olmadığınız bir kişi gibi davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında deri ceket satmak kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında deri ceket almak çok rahat bir hayata adım atacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah deri ceket giymek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah deri ceket görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına alamet eder.

Kahve falında deri ceket görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, hasta ise şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında deri ceket hediye almak fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi deri ceket görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında deri ceketler görmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir