AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri ceket almak

Kahve falında deri ceket almak

Kahve falında deri ceket almak borçlarını ödeyip kurtulacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, hayatın pahalılaşmasına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deri ceket almak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, kanuni konular, vergiler v.b önemli mevzuları hafife almak sorunlara neden olabilir.

Kahve falında beyaz deri ceket görmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında deri ceket giymek şansının ve kısmetinin de açılacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında deri ceket satmak eşlerinin kapanacağına, maddi güç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı deri ceket görmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına delalettir.

Kahve falında yeni deri ceket görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deri ceket kaybetmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah deri ceket giydiğini görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine inanılır.

Kahve falında deri ceket hediye almak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir