Kahve falında derede sel görmek

Kahve falında derede sel görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derede sel gördüyseniz:

  • Daha az denenmiş yoldan ilerlemeniz performansınızı arttırmak veya ilerleme şansı yakalamanızı sağlayacak bir yol bulabilirsiniz.

Kahve falında dere sel görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derede sel görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında sel ve fırtına görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında selden çocuğunu kurtarmak zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sel altında kalmak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük sel görmek çıkar için insanlara zulmetmeye, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında selden insan kurtarmak hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına işaret eder.

Kahve falında çok sel görmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top