AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede kayık görmek

Kahve falında derede kayık görmek

Kahve falında derede kayık görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine, yeni işlere girileceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında derede kayık gördüyseniz:

  • Baskılar yıldırıcı olabilir ya da bazı kişilerin planlarındaki değişiklikler size sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında derede kayık görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalet eder.

Kahve falında derede kayıkla gezmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında denizde kayıkla gittiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine alamet eder.

Kahve falında denizde kayık kullanmak projenin gerçekleştirileceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına delalettir.

Kahve falında suda kayıkla gezmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini denizde kayıkta görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karada kayık görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına işaret eder.

Kahve falında kayıkta olmak özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir