AnaSayfa / Genel / Kahve falında anna baba görmek

Kahve falında anna baba görmek

Kahve falında anna baba görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına işarettir.

Kahve falında anna baba gördüyseniz:

  • Gösterilen veya bildirilen durumla asıl konu arasında bir benzerlik bulunmuyor olabilir.

Kahve falında anna baba görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında anfi tiyatro görmek kendisini işine vereceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı anka kuşu görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalettir.

Kahve falında ankara gitmek büyük kazanç elde edeceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine rivayet eder.

Kahve falında angona görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anubis görmek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında ankara kedisi görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında ankaraya gitmek moralinin, keyfinin kaçacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir