AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede boğulduğunu görmek

Kahve falında derede boğulduğunu görmek

Kahve falında derede boğulduğunu görmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında derede boğulduğunu gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir şansa ulaşma fırsatı yakalayacaksınız.

Kahve falında derede boğulan birini kurtarmak yüzünün de güleceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında derede birinin boğulduğunu görmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, iyilik bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boklu dere görmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boklu dereye düşmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye rivayet eder.

Kahve falında derede boğulduğunu görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine inanılır.

Kahve falında derede boğulmaktan kurtulmak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine inanılır.

Kahve falında derede boğulan birini görmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına işarettir.

Kahve falında derede boğulmak başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, sevdiği birini kırmaya alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir