AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremler görmek

Kahve falında depremler görmek

Kahve falında depremler görmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında depremler gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Kahve falında depremde kaybolmak kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında deprem kurtulmak maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine tabir olunur.

Kahve falında deprem tsunami görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında depremle evinin yıkıldığını görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında depremde bina yıkıldığını görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deprem haberi almak çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar ve deprem görmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, eşyaların yenileneceğine tabir olunur.

Kahve falında tsunami ve deprem görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir