AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülümseyerek uyanmak

Kahve falında gülümseyerek uyanmak

Kahve falında gülümseyerek uyanmak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına inanılır.

Kahve falında gülümseyerek uyanmak gördüyseniz:

  • Kısa, pek önemli olmayan birliktelikler veya grup gezileri yapabilirsiniz.

Kahve falında gülmek gülerek uyanmak zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında gülümseyerek uyanmak mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında gülerken uyanmak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gülmek ve gülerek uyanmak de rahatının yerine geleceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine alamet eder.

Kahve falında kuran okuyarak uyanmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında öpülerek uyanmak yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında düşüp uyanmak sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uyuyan birini uyandırmak hatalarını düzelteceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir