AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmek ve uyanmak

Kahve falında düşmek ve uyanmak

Kahve falında düşmek ve uyanmak uzun süre cesaretini toplayamayacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, dertlerin ve sorunların artacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, resmi bir göreve getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmek ve uyanmak gördüyseniz:

  • Çıkarlarınızı korumayı ihmal etmeyin.

Kahve falında düşmek ve uyanmak isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sabah uyanmak aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine inanılır.

Kahve falında camide uyanmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uyurken uyanmak son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölürken uyanmak büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, işlerinin gerileyeceğine yorulur.

Kahve falında tokat yiyerek uyanmak sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında birini uykudan uyandırmak daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, başarılarının tadına varacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir yerde uyanmak hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir