AnaSayfa / Genel / Kahve falında depreme hazırlık yapmak

Kahve falında depreme hazırlık yapmak

Kahve falında depreme hazırlık yapmak küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine delalettir.

Kahve falında depreme hazırlık yapmak gördüyseniz:

  • Yeni bir diyete veya spora başlayabilir, konusunda uzman kişilerden destek alabilirsiniz.

Kahve falında depreme hazırlık yapmak bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına rivayet eder.

Kahve falında deprem hazırlığı yapmak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sünnet hazırlığı yapmak kazançtan yana kara geçeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına işaret eder.

Kahve falında umreye gitmek için hazırlık yapmak rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında evlenme hazırlığı yapmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, kötü gününü de paylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm için hazırlık yapmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, günah işlemeyi terk edeceğine inanılır.

Kahve falında taşınma hazırlığı yapmak en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına işarettir.

Kahve falında mevlit hazırlığı yapmak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir