AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevlit hazırlığı yapmak

Kahve falında mevlit hazırlığı yapmak

Kahve falında mevlit hazırlığı yapmak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mevlit hazırlığı yapmak gördüyseniz:

  • Geri çekilmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında mevlit hazırlığı yapmak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, aşının da çoğalacağına inanılır.

Kahve falında mevlit hazırlığı görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine yorulur.

Kahve falında mevlit yapmak aileye yeni bir bebeğin katılacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mevlit yemeği yapmak işlerin kapanacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mevlit pilavı yapmak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, doğruluğu bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşınma hazırlığı yapmak eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına işarettir.

Kahve falında misafir için hazırlık yapmak yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, maddi gücünün katlanacağına delalet eder.

Kahve falında bayram için hazırlık yapmak kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir