AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremde kalmak

Kahve falında depremde kalmak

Kahve falında depremde kalmak kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, aklına giren şeytana uyacağına, her gün daha fazla dolacağına işarettir.

Kahve falında depremde kalmak gördüyseniz:

  • Yenilik arayışı sizde değişiklikler ortaya çıkaracak.

Kahve falında depremin altında kalmak elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında depremde evin altında kalmak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine tabir olunur.

Kahve falında deprem altında kalmak hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında depremde kalmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deprem altında kaldığını görmek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına delalet eder.

Kahve falında depremde göçük altında kalmak çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında deprem enkazı altında kalmak araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında depremin ortasında kalmak sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, hayırlı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir