AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremle sallanmak

Kahve falında depremle sallanmak

Kahve falında depremle sallanmak dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına yorulur.

Kahve falında depremle sallanmak gördüyseniz:

  • Belli karışıklıkların çözülmesi gerekiyor.

Kahve falında deprem olduğunu evin sallandığını görmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında depremde sallanmak kötü bir habere veya tehlikeye, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına inanılır.

Kahve falında deprem sallanmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında depremde evlerin sallandığını görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında depremde evin sallandığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına tabir olunur.

Kahve falında depremden sallandığını görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına işarettir.

Kahve falında depremle sallanmak bir işi rakiplerine kaptıracağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında depremden sallanmak sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir