AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem sallanması görmek

Kahve falında deprem sallanması görmek

Kahve falında deprem sallanması görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, borçlarının azalacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine inanılır.

Kahve falında deprem sallanması gördüyseniz:

  • Birdenbire kendinizi karar yetkisinde bulabilirsiniz.

Kahve falında depremde evinin sallandığını görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında deprem olup sallanmak aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına işarettir.

Kahve falında depremde evin sallandığını görmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında depremde evlerin sallandığını görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında depremde sallanmak düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında depremle sallanmak rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında depremden sallanmak elindeki imkanların artacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalettir.

Kahve falında deprem olduğunu evin sallandığını görmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir