AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem olurken kaçmak

Kahve falında deprem olurken kaçmak

Kahve falında deprem olurken kaçmak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, sermayesini kaybedeceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında deprem olurken kaçmak gördüyseniz:

  • Belli konularda fazlasıyla gayret gösterdiniz ya da üzerinize düşeni veya gerekli olanı yaptınız.

Kahve falında deprem olurken kaçmak günah işlemeyi terk edeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına delalet eder.

Kahve falında deprem olurken şahadet getirmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında deprem olurken namaz kılmak sağlığının da yerine geleceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deprem olurken salavat getirmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deprem olurken dua etmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, keyfe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında deprem olurken besmele çekmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında deprem olurken görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, az çalışarak çok gezeceğine inanılır.

Kahve falında sınav olurken görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir