AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem olacağını duymak

Kahve falında deprem olacağını duymak

Kahve falında deprem olacağını duymak büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında deprem olacağını duymak gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi diğerlerine göstermeniz durumunda ek gelir elde edebilir, para kazanabilir veya insanların size farklı gözle bakmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında bir yerde deprem olduğunu duymak hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında deprem haberi duymak sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına işarettir.

Kahve falında deprem duymak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deprem olacağını duymak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında depreme yakalanmak huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına alamet eder.

Kahve falında hasarsız deprem görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında depremden kurtulmak vefa göstereceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında kabede deprem olduğunu görmek duygularının karşılık göreceğine, rakiplerine büyük fark atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir