AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizi dalgalı görmek

Kahve falında denizi dalgalı görmek

Kahve falında denizi dalgalı görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, faturalarını ödeyemez olacağına, sorunların teker teker aşılacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, cesaretini yeninden toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında denizi dalgalı gördüyseniz:

  • Başkaları için değil kendiniz için yaşamalısınız.

Kahve falında dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işaret eder.

Kahve falında dalgalı denizde gitmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok dalgalı deniz görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında berrak dalgalı deniz görmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına delalettir.

Kahve falında dalgalı denizde tekne görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kar ve dalgalı deniz görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine işarettir.

Kahve falında dalgalı denizde balık tutmak yüzünde güller açacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalı kirli deniz görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir