AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalı denizde gitmek

Kahve falında dalgalı denizde gitmek

Kahve falında dalgalı denizde gitmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, maddi gücünün katlanacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında dalgalı denizde gitmek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız hayatınızda etkisi olabilecek kişilerin ilgisini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında dalgalı denizde gemide gitmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında dalgalı denizde gitmek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine delalet eder.

Kahve falında dalgalı denizde gemiyle gitmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında dalgalı bir deniz görmek insanlarla tartışacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında denizi çok dalgalı görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli ve dalgalı deniz görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına delalettir.

Kahve falında dalgalı denizi izlemek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, yeni ilişkiler kurulacağına işaret eder.

Kahve falında kirli dalgalı deniz görmek patron olunacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir