AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar ve dalgalı deniz görmek

Kahve falında kar ve dalgalı deniz görmek

Kahve falında kar ve dalgalı deniz görmek ihanet göreceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, işlerinin ters gideceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine yorulur.

Kahve falında kar ve dalgalı deniz gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön plana çıkmayı bekliyor.

Kahve falında kar ve dalgalı deniz görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına inanılır.

Kahve falında dalgalı siyah deniz görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine delalet eder.

Kahve falında denizi dalgalı görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu dalgalı deniz görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalgalı deniz ve gemi görmek kendisine olan güveninin azalacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında dalgalı denizi seyretmek elinin döneceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denize atlamak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz dalgalı deniz görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir