AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize yüzük atmak

Kahve falında denize yüzük atmak

Kahve falında denize yüzük atmak buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, mali olarak küçüleceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında denize yüzük atmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana karşı kırıcı tavırlar takınmamalısınız.

Kahve falında denize yüzük atmak yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzüğü denize atmak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzüğü yere atmak adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında söz yüzüğünü atmak maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, hayırlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çöpe yüzük atmak hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın yüzüğü atmak sorunlarının yakında biteceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzük atmak aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine delalettir.

Kahve falında parmaktan yüzük atmak bazı iş birlikleri yapacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir