AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize kaya atmak

Kahve falında denize kaya atmak

Kahve falında denize kaya atmak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, oğlu evli ise boşanacağına, makbul olan mallar edineceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine, kötü haberlerin alınacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına alamet eder.

Kahve falında denize kaya atmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi gözden geçirerek, sizi engelleyen, yavaşlatan ya da size yük olanlardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında denize kaya atmak problemlerinin çözüleceğine, parasının ve malının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayalık denizde yüzmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında kayalıklardan denize atlamak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin içinde kaya görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına inanılır.

Kahve falında kayalıktan denize düşmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında deniz kenarında kaya görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz ve kaya görmek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kayalık denize girmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir