AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize girmek ve balık görmek

Kahve falında denize girmek ve balık görmek

Kahve falında denize girmek ve balık görmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, saygı göreceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında denize girmek ve balık gördüyseniz:

  • Bazı konularda kuralları veya koşullarınızı belirtmeniz umulmadık bir şekilde olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında denize girmek ve balık görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize girmek balık görmek doğru işler yapacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında balıklı havuza girmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balık dükkanına girmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, yeni bir yola gireceğine delalet eder.

Kahve falında balığın ağzına girmek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balığın içine girmek çok büyük atılımlar yapacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında balık dolu havuza girmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balıklı bir göle girmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir