AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize girmek balık görmek

Kahve falında denize girmek balık görmek

Kahve falında denize girmek balık görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, büyüyeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına işaret eder.

Kahve falında denize girmek balık gördüyseniz:

  • İlişkinize durduğu yerde zarar verebilirsiniz.

Kahve falında denize girmek balık görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına alamet eder.

Kahve falında denize girmek ve balık görmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında balıklı havuza girmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında balığın ağzına girmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balığın içine girmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık dükkanına girmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, kafasının da rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balıklı bir göle girmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına inanılır.

Kahve falında balık dolu havuza girmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir