AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize girmek

Kahve falında denize girmek

Kahve falında denize girmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında denize girmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri etkilemek için para harcama eğiliminiz artıyor olabilir.

Kahve falında kışın denize girmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında denize atla girmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik giyip denize girmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında derin denize girmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurda denize girmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli denize girmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına delalettir.

Kahve falında denize girmek istemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle denize girmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir