AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli denize girmek

Kahve falında kirli denize girmek

Kahve falında kirli denize girmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli denize girmek gördüyseniz:

  • İlişkiler size ek sorumluluklar getirebilir.

Kahve falında kirli denize girmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli suyun içine girmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında kirli bir eve girmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli tuvalete girmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında kirli göle girmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işaret eder.

Kahve falında kirli havuza girmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli suya girmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin kirli olduğunu görmek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir