AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin denize girmek

Kahve falında derin denize girmek

Kahve falında derin denize girmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, dertlerinin sona ereceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derin denize girmek gördüyseniz:

  • Yardımsever yapıdasınız.

Kahve falında derin denize girmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Kahve falında derin suya girmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında çok derin deniz görmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında denizde derinlere dalmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına delalettir.

Kahve falında derin olmayan deniz görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında denizde derinlerde yüzmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kötü kişilere yakın olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde derine dalmak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında derin denizde yüzmek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, vefa göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir