Kahve falında eşinin denizde yüzdüğünü görmek

Kahve falında eşinin denizde yüzdüğünü görmek yeni ev eşyaları alınacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, onlarla gönül birliği edeceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, gözyaşına boğulacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin denizde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya ağzı laf yapan kişilere dikkat edin.

Kahve falında eşiyle denizde yüzmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin denizde yüzdüğünü görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında eşle yüzmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine alamet eder.

Kahve falında eşiyle yüzmek işlerinde atılıma geçeceğine, güzel günlerinin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında eşinin yüzdüğünü görmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin havuzda yüzdüğünü görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında eşiyle beraber yüzmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında kumlu denizde yüzmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir